Welkom.
In Baarn, tussen de bossen en omringd door een prachtig onderhouden parktuin vindt u aan de Luitenant Generaal van Heutszlaan 26, Seniorenresidence De Roosterhoeck. Het L-vormige complex bestaat uit 49 lichte appartementen, onderverdeeld in 34 driekamer, 13 tweekamer en 2 vierkamer-woningen. Aan de achterzijde zijn 31 garages waarvan 5 inpandig. Voor uw bezoekers zijn er twee logeerkamers.

welkom1

Bij het complex zijn voldoende parkeerplaatsen.
Het station van de NS is op maar ongeveer 900 meter van het complex. Van daaruit heeft u verbinding met alle hoeken van ons land.


Vrijwel voor de deur zijn bushaltes met ieder half uur verbinding naar alle belangrijke plaatsen in de omgeving. U bent bv. binnen een kwartier in Hilversum of Soestdijk. De ouderenbus kunt u dagelijks tussen 9 en 4 uur oproepen voor bijvoorbeeld een bezoek aan het gezellige dorpscentrum. Wel  minstens een dag van te voren even bellen. Tenslotte: de taxibedrijven weten de weg naar De Roosterhoeck ook goed te vinden!

Aan de overkant van de Luitenant Generaal van Heutszlaan en de Amsterdamsestraatweg bevinden zich de wandelbossen. Uitgebreid wandelen tot aan Soestdijk, De Lage Vuursche of Hilversum.


Fietsen kunt u op de fietspaden langs- en door de bossen naar alle mooie of bijzondere plekken in de omgeving. We noemen daarvan bv. De Lage Vuursche (met diverse pannenkoekenrestaurants, minigolf en kasteel Drakesteijn), paleis Soestdijk en Soest zelf met ook veel bossen en duinen. Of wilt u liever naar het water? Baarn ligt aan de rivier De Eem. Ook het IJsselmeer, het Gooimeer en de jachthavens zijn niet ver weg.